Estrena de la secció #SeguimElFil, converses sobre el Sàhara Occidental

10/12/2022
Cultura

La CCASPS estrena una nova secció d’entrevistes dedicada a conèixer diferents realitats del poble sahrauí. Aquesta iniciativa neix amb la idea d’oferir una nova mirada sobre la lluita del poble sahrauí pel seu dret a l’autodeterminació a través de petites càpsules informatives que tenen com a objectiu presentar breument temàtiques com ara el bloqueig mediàtic a les zones ocupades del Sàhara Occidental o la lluita legal contra l’espoli de recursos naturals.

 

La secció, sota el títol “Seguim el fil” comptarà amb la participació d’activistes, membres d’iniciatives, sahrauís a la diàspora, entre d’altres, que compartiran experiències, perspectives i testimonis. D’aquesta manera, a través d’aquestes entrevistes busquem proporcionar una plataforma per a diferents veus amb la idea principal de fomentar la consciència i solidaritat. Les converses abordaran un gran número de temes que van des de la història del conflicte a perspectives de futur o temes de l’actualitat més immediata.

 

Les publicacions es faran periòdicament a través de les xarxes socials de la CCASPS, així com la pàgina web, i quedaran recollides al canal de YouTube del Fons Català de Cooperació.

 

A través d’aquestes entrevistes es busca generar consciència, promoure el diàleg i la solidaritat. Per això, us convidem a acompanyar-nos mentre coneixem aquestes experiències de la mà de diferents veus.