Gemma Aristoy, regidora de Sant Cugat del Vallès, és reelegida presidenta de la CCASPS

21/12/2023
Política

Els municipis socis de la CCASPS han escollit la composició de la nova Comissió Permanent durant l'Assemblea General Ordinària, d’acord amb els resultats de les últimes eleccions municipals.

En l’Assemblea General celebrada a Barcelona, Gemma Aristoy, regidora de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, ha estat reelegida com a presidenta de la CCASPS per a la pròxima legislatura (2023-2027). En el discurs posterior a l'elecció, la presidenta ha volgut destacar la importància de la tasca duta a terme des del municipalisme solidari amb el poble sahrauí a través de la Coordinadora, i ha emfatitzat la necessitat d’enfortir les xarxes de treball entre els municipis socis.

La nova configuració de la Comissió Permanent inclou a Juan Luis López, alcalde de Vilanova i la Geltrú, com a vicepresident; Maria Llauradó, tinenta d'alcaldia de Begues, com a vicepresidenta segona; i Ramon Espejo com a vicepresident tercer. Els tres càrrecs restants de vocalies estaran ocupats per Núria Carné, regidora de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, Evelyn de la Rosa, regidora de l’Ajuntament de Montornès del Vallès, i Petra Jiménez, comissionada d'alcaldia de relacions ciutadanes de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Cal destacar que la CCASPS, una organització que engloba a uns cinquanta municipis catalans, compta amb una Comissió Permanent integrada per representants de les diferents forces polítiques que governen aquests municipis.