La nova Comissió Permanent es reuneix per preparar l'Assemblea General de socis

29/01/2024
Política

La primera reunió de la nova Comissió Permanent de la CCASPS –que va ser escollida fa poc més d’un mess’ha centrat en la preparació de l’Assemblea General Ordinària de socis del 2024, que tindrà lloc el 8 de febrer en format híbrid.

 

La trobada, que ha comptat amb la participació de representants polítics de sis dels set municipis que formen la Comissió, ha servit com a espai de treball per a acabar de tancar alguns aspectes de cara a l’Assemblea on participen tots els municipis socis de la Coordinadora i on s’ha d’aprovar el pla de treball anual, així com el pressupost del 2024. Allà s’ha presentat la memòria d’activitats i l’estat de comptes de 2023.

 

D’altra banda, s’han treballat les propostes de cara a la commemoració del 27 de febrer i s’ha fet un retorn de la participació a diferents espais de coordinació com l’Intergrup del Sàhara del Parlament de Catalunya i la 47a edició de l'EUCOCO.


Altres acords destacats de la reunió són la voluntat d’organitzar un viatge als campaments de població refugiada sahrauí a inici de mandat. Finalment, també s'ha donat a conèixer la jornada organitzada pel Parlament de Catalunya dirigida al municipalisme solidari que tindrà lloc el 15 de febrer.