La presidenta de la CCASPS assisteix a la primera sessió de l'Intergrup del Sàhara

04/11/2022
Política

La presidenta de la CCASPS, Gemma Aristoy, va participar ahir de la primera reunió de l'Intergrup per la Pau i la Llibertat pel Sàhara del Parlament de Catalunya, que aquest dijous va reprendre la seva activitat.

L'Intergrup del Parlament de Catalunya, que s'havia constituït el mes de maig, va celebrar ahir la primera sessió amb l'elecció de Pau Morales com a coordinador després que Juli Fernàndez fos nomenat conseller de Territori de la Generalitat de Catalunya.

 

Durant la sessió, a banda d'escollir el nou coordinador, es va aprovar el pla de treball que contempla diferents activitats fins al juliol de 2023 i també es va debatre la periodicitat de les sessions. Finalment, es va acordar que les sessions es programarien cada quatre o sis setmanes amb la intenció de donar una continuütat al pla de treball aprovat.

 

El delegat del Front Polisario a Catalunya, Abidin Bucharaya, va participar de la reunió juntament amb altres entitats que treballen amb el poble sahrauí com la CCASPS, la Federació ACAPS i Sàhara Dempeus. Bucharaya va explicar la situació actual i va animar als grups que formen part de l'Intergrup que mantinguessin el seu compromís amb el poble sahrauí.

 

Es va decidir que la pròxima reunió serà abans de Nadal.